Relee Wireless

Afiseaza: 1-24 din 25 produse

 Filtre

Releu Sonoff Smart Wireless


Cu siguranță te-ai întrebat, ce este acest un releu smart și care este rolul pe care-l joacă el într-o casa smart
Acest releu inteligent face posibila conectarea prin routerul de internet la aplicatia ewelink și îți permite sa deschizi sau sa inchizi dispozitivele din casa ta. 
Acest releu wifi este practic sistemul smart din spatele mecanismului complet, care te ajuta sa controlezi dispozitivele din casa ta și consumul de energie, chiar dacă tu nu esti fizic acolo.

Releu Sonoff wireless cu 1 canal - cu o ieșire pentru un punct de legatura


Acest releu intelligent wifi cu o iesire, îți permite sa controlezi un punct de lumina sau orice altfel de dispozitiv pe care dorești sa îl controlezi. Poți creea scenarii de pornire- oprire datorită funcției de temporizare pe care o are.
Acest releu smart wifi are un singur canal de 10 A și permite conectarea aparatelor casnice cu un consum maxim de 10 AH, prin aplicatia smart Ewelik.
De îndată ce ai conectat device-urile din casa la acest releu sonoff, ele devin device-uri inteligente.

Releu Sonoff cu 2 canale - cu doua iesiri pentru doua puncte de legatura


Diferenta dintre un releu wifi sonoff basic și un releu dublu, este ca acesta distribuie sarcina la doua intrari, nu una!
Acest mecanism cu doua iesiri îți permite sa ai control bidirecțional pentru doua dispozitive în mod individual în același timp, permitand unirea electrocasnicelor într-o singura rețea.

Un releu wireless are doua moduri de funcționare:
  • Un mod de funcționare pentru becuri și electrocasnice
  • Un mod de funcționare pentru motoare.

Asta înseamnă că poate fi folosit și pentru deschiderea si inchiderea jaluzelelor electrice, dar și pentru programarea acestora de a se deschide și de a se închide automat datorită funcției de temporizare.

Acest releu wifi cu 2 canale dispune și de funcția de măsurare a consumului de energie direct din aplicatia Ewelink și în felul acesta beneficiezi de toate funcțiile incluse, toate la un click distanta. Releul sonoff cu telecomanda poate fi acționat chiar din confortul casei tale!
Ce poate fi mai practic și mai util, nu?!

Releu Sonoff 4 canale - Cu patru ieșiri pentru 4 puncte de legatura

Acest releu wireless sonoff iti permite manipularea separata a patru dispozitive individual și în același timp, permitand și în cazul acestea unirea electrocasnicelor sau ale punctelor de lumina într-o singura rețea.
Ca și în cazul releului sonoff cu doua iesiri și acesta dispune de același mod de funcționare, singura diferenta este numărul de ieșiri de care dispune.

 

Releu Sonoff TH 10/16 - cu o ieșire și cu senzor de temperatura și umiditate

Acest releu sonoff are functia de a masura temperatura, sa porneasca sau sa opreasca aerul conditionat sau centrala. Asta în funcție de cum setezi temperatura. Se poate folosi și la incalzirea electrica pentru pardoseala. 

Releu Sonoff POW cu 1 canal - cu o ieșire pentru un punct de legatura

Acest releu sonoff Pow R3 are aceeași funcție ca și releul simplu cu 1 canal, dar ceea ce-l diferențiază este faptul ca acesta poate masura curentul care trece prin el. În felul acesta ști exact care este consumul pe care-l ai. 
Accesul se face foarte simplu din platformele Android și Ios, prin aplicatia ewelink.
Aceste prize si intrerupatoare reușesc sa iti transforme căminul într-un adevărat spațiu smart.
Casa Smart îți pune la dispoziție o gama larga de relee inteligente sonoff la un preț competitiv pentru piața de echipamente electrice din Romania.
Le poti achizitiona si adapta în funcție de nevoile tale, transormandu-ti căminul intr-unul smart!
Indiferent de nevoile tale, nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii și suport

Suport clienti

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata: 09:00 - 14:00

Duminica: Inchis

0733 850 858 vanzari@casasmart.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!