Sonoff SONOFF NSPanel Pro - Hub si panou de control cu Wireless, Zigbee si Bluetooth, Negru

540,00 RON 495,00 RON
SONOFF NSPanel Pro este un panou de control cu ecran tactil de dimensiuni compacte, lansat în 2023, care acceptă controlul iluminatului, întrerupătoarelor, încălzitoarelor, și prizelor, aproape toate dispozitivele inteligente eWeLink.

NSPanel Pro este mai mult decât o tabletă tactilă montată pe perete, deoarece conține și o funcție bridge Zigbee 3.0 compatibilă cu platforma eWeLink încorporată, deci poate fi folosită și ca gateway Zigbee. De asemenea, este compatibil cu becurile Philips Hue Zigbee și becurile IKEA Zigbee. Începând cu versiunea de firmware 1.5.4, este adăugată și funcția eWeLink-Remote (hub Bluetooth), așa că dacă împerechem comutatoarele wireless eWeLink-Remote (Bluetooth), putem comuta și alte dispozitive eWeLink cu ea.
Disponibil in 1-2 zile de la comanda
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: SMT16729 Ai nevoie de ajutor? 0733 850 858
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Sonoff NSPanel Pro, lansat în primul trimestru al anului 2023, este un panou de control pentru casă inteligentă cu ecran tactil, cu hub încorporat Zigbee + Bluetooth,, all-in-one. Iluminat, întrerupătoare, încălzitoare și prize, aproape toate dispozitivele inteligente eWeLink pot fi controlate de pe acesta. Prin urmare, NSPanel Pro nu este doar o mini tabletă tactilă montată pe perete, deoarece conține și o funcție de bridge Zigbee 3.0 standard, ci poate fi folosită și ca gateway Zigbee. De la versiunea de firmware v1.5.6, a sosit și o funcție de hub Bluetooth (eWeLink-Remote).

NSPanel Pro este disponibil cu un cadru alb sau gri. 

Principalele caracteristici ale Sonoff NSPanel Pro:


Panou de control pentru controlul dispozitivelor Wi-Fi eWeLink


Puteți controla dispozitivele Wi-Fi de acasă inteligente (compatibile cu aplicația eWeLink) din panoul de control NSPanel PRO de pe maximum 3 ecrane ale NSPanel Pro: puteți vedea starea de pornire/dezactivare și, de asemenea, le puteți porni/dezactiva din NSPanel Pro, sau vedeți datele și starea senzorilor eWeLink.


Panou de control pentru scenele manuale eWeLink


De asemenea, puteți configura un ecran cu Scenele eWeLink (rulate manual) preferate, utilizate și pentru controlul de grup al mai multor dispozitive. Cu o singură atingere pe NSPanel PRO, puteți începe scena dorită. De exemplu, puteți crea scene „Am ajuns acasă” și „Am plecat de acasă” pentru a stinge luminile sau pentru a dezactiva sau activa anumite scene.


Gateway Zigbee încorporat


NSPanel PRO include, de asemenea, hub Zigbee compatibil cu platforma eWeLink, compatibil cu toți senzorii, întrerupătoarele, releele și prizele standard compatibile cu eWeLink Zigbee 3.0. Asocierea dispozitivelor Zigbee cu NSPanel Pro poate fi pornită fie din interfața tactilă NSPanel, fie din aplicația eWeLink, ca de obicei. Este compatibil nu numai cu dispozitivele eWeLink Zigbee și dispozitivele standard Zigbee 3.0 de la alți producători (de tipul suportat de aplicația eWeLink), ci și cu becurile Philips Hue Zigbee și becurile IKEA Zigbee.

La fel ca Sonoff Zigbee Bridge Pro, hub-ul Zigbee acceptă, de asemenea, trei moduri de securitate: HOME, AWAY, SLEEP. Modul activ poate fi setat atât în aplicația eWeLink (pe telefon), cât și pe ecranul tactil NSPanel Pro. Puteți seta ce senzori ar trebui să fie activi în modurile acasă / departe / somn, atunci când difuzorul NSPanel PRO dă o alarmă sonoră locală. De exemplu, în modul HOME, doar senzorul de deschidere Zigbee de pe ușa din față ar trebui să alarmeze, în AWAY toți senzorii de mișcare ar trebui, de asemenea, să alarmeze, iar în modul SLEEP (somn), ar trebui să alarmeze și senzorii de mișcare din camera de zi și din camera din față.

 

Gateway Bluetooth


De la versiunea de firmware v1.5.6, la dispozitiv a fost adăugată și o funcție hub eWeLink-Remote (Bluetooth), așa că dacă asociați întrerupătoare wireless eWeLink-Remote (Bluetooth) care funcționează cu baterie (de exemplu, comutator Sonoff R5 sau modul S-MATE) cu NSPanel va acționa ca receptor și hub Bluetooth, permițându-vă să controlați alte dispozitive WiFi eWeLink prin cloud.


Afișează camerele de supraveghere


Puteți adăuga camere compatibile cu aplicația eWeLink la NSPanel Pro pentru a afișa fluxul video live pe afișajul LCD al NSPanel PRO. De asemenea, este compatibil cu aplicația eWeLink Camera care rulează pe un telefon mobil, dar și compatibile cu protocolul RTSP și camere DIY (ESP32-CAM) pot fi adăugate pe interfața NSPanel Pro. (Camerele RTSP și camerele ESP30-CAM vor apărea numai pe ecranul NSPanel, nu în aplicația eWeLink.)

Așadar, un NSPanel Pro instalat în holul de lângă intrare poate fi folosit ca un „telefon video” așa cum puteți vedea pe ecranul NSPanel Pro care stă la poartă sau în fața ușii din față. Sau îl puteți folosi pentru a vedea care este situația într-o anumită cameră a casei sau în grădină.

În cazul camerelor eWeLink care acceptă audio bidirecțional, puteți auzi și vocile din jurul camerei și puteți vorbi înapoi prin difuzorul camerei.

Interfon: apeluri între aplicația eWeLink și NSPanel Pro sau între doi NSPanel Pro

Un apel vocal prin interfon poate fi efectuat între mai multe NSPanel Pro instalate în diferite încăperi ale casei sau puteți apela orice NSPanel Pro folosind aplicația eWeLink care rulează pe telefon sau tabletă.


Panou energetic


În cazul dispozitivelor eWeLink echipate cu o funcție de măsurare a consumului, consumul măsurat de dispozitive poate fi monitorizat și pe un ecran NSPanel Pro.


Funcția termostat


În aplicația eWeLink, puteți crea, de asemenea, (și mai multe) setări similare unui termostat bazate pe cloud. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să specificăm ce date senzorului de temperatură dorim să folosim (de exemplu, un termometru Zigbee wireless Sonoff sau SmartWise), trebuie să specificăm ce releu (sau comutator) eWeLink dorim să ne conectăm la el și putem setați-l deja pentru comutare automată sau manuală de control. Puteți alege între modurile de încălzire și de răcire. (Poate fi specificată o histerezis între 1 și 5 grade pentru pornire/oprire.)

În aplicația eWeLink, puteți seta adrese web, care pot fi deschise cu o singură atingere pe ecranul de 480x480 px, 3,95" al NSPanel Pro de pe ecranul dvs. de pornire.

Compatibilitate, upgrade-uri ulterioare
NSPanel Pro este un dispozitiv compatibil Home Assistant.

Model: SONOFF NSPanel Pro

Culoare: Negru

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata: 09:00 - 14:00

Duminica: Inchis

0733 850 858 vanzari@casasmart.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!